• Rooms Rooms

  Értékelés Játszott 549

  A világ legnépszerűbb zombi elleni harcosja újra megmenti az emberiséget! Próbálj ki ...

  Játssz most
 • Biever és Baby Biever és Baby

  Értékelés Játszott 480

  Ki megmenti a világot ezúttal? Játssz Boxhead Biever és Baby játékot - a Bounty Hunter ...

  Játssz most
 • Zombie Wars 2 Zombie Wars 2

  Értékelés Játszott 493

  Ismerje meg az új zombi játékot! Adj meg egy kemény online csatát és nyerj! Ezt a játékot ...

  Játssz most
 • More Rooms More Rooms

  Értékelés Játszott 1K

  Ideje megmenteni a világot a zombiktól! Ki, ha nem te? Ez az 1 játékos kiadása lenyűgöző!...

  Játssz most
 • Nightmare Nightmare

  Értékelés Játszott 495

  Készen áll a jövő felfedésére? Nyerj 2030-as zombi háborút és adjon új reményt ...

  Játssz most

Autó

Értékelés 5.0 (szavazatok: 2) Teljes Képernyő Játék

Leírás és szabályok

Az egyetlen túlélő a zombi-apokalipszis során soha nem könnyű. Ez a szerep azonban nagyszerű és izgalmas lehet az Earn to Die 2 rajongói számára is.

A játék a zombitámadások által elpusztult város kilátásaival kezdődik. Üres felhőkarcolók, törött ablakok és felrobbant hidak. A túlélők nagy veszélyben vannak, nincs esélyük megnyerni a harcot a növekvő zombi seregek ellen. Az egyetlen módja a túlélésnek az, hogy kiszabaduljon egy evakuálási bázisra. És ha úgy gondolja, könnyű, készen áll, hogy meglepődjék.

Ez a típus a Boxhead autós játékok online szórakoztató, nagyszerű kombinációja a verseny, a cselekvés és a stratégiai játék. Az agyad 100% -kal fog működni, a reakciód, a logika és a kreatív gondolkodás segítségével.

A játék elején a legegyszerűbb autót kapod. Ez elég erős ahhoz, hogy elmenjen, és elpusztítsa azokat a kegyetlen zombit, amelyek megpróbálnak támadni minden mozgó tárgyat. Az autó azonban nem fog messzire menni, ha folyamatosan nem frissíti. Gyorsan, veszélyes csapdák elkerülésével és erőszakos szörnyek elpusztításával olyan pénzbónuszokat gyűjtesz, amelyek az üzemanyag és az autó további részleteit megváltoztathatják. Ideje megváltoztatni a szedánját egy igazi harci gépre!

Élvezze ezt a csodálatos játékot, amely mindig magas rangú! A nagy szerencsejáték-öröm és néhány adrenalin terheli meg veled! Miután minden szint befejeződött, tovább folytatódott a kaland a Boxhead 2 online játékkal.